Kennisbank

Gietvloeren: zowel esthetisch als praktisch een goede keuze.

Gietvloeren worden ook wel naadloze vloeren genoemd: drempels zijn overbodig en geen hoekje is te gek. Bij het gieten van de vloer kan de vloeibare massa zich over het hele oppervlak verdelen, en zo ontstaat een sereen en ruimtelijk geheel. De vloeren zijn ook nog eens ideaal voor vloerverwarming, eenvoudig te reinigen en in de polyurethaan variant geluiddempend. Wij maken je wegwijs in het oerwoud van ‘gietvloer mogelijkheden’.

Lees meer

Vergunningvrij bouwen

Een uitbouw, dakkapel, of garage bouwen? In veel gevallen is daar geen vergunning voor nodig. De Wet algemene bepalingen omgevingsrechts (WABO) geldt als basis voor vergunningvrij bouwen, maar de precieze details zijn opgenomen in het Besluit omgevingsrecht (BOR). Hierin is in 2014 nogal wat veranderd. Wij nemen je daarom graag mee in de belangrijkste wijzigingen, zodat je weet welke mogelijkheden er voor je aan- of uitbouw zijn.

Lees meer

Een duwtje in de rug naar duurzame energie

Het is de bedoeling dat nieuw gebouwde woningen in Nederland over drie jaar energieneutraal zijn. Dat houdt in dat gebouwen minder energie nodig hebben, en dat het grootste deel van de energie afkomstig is uit hernieuwbare bronnen. De overheid heeft de komende jaren financiële middelen beschikbaar gesteld om particulieren aan de energietransitie te laten bijdragen. Wij hebben de belangrijkste subsidies alvast op een rijtje gezet, zodat jij daar ook van meeprofiteert.

Lees meer

Neem contact met ons op:

Uw naam:*
E-mail:*
Telefoon:
-
Onderwerp:*
Bericht:
Neem de tekens over:

* Verplicht