‘Gerda staat in alles aan jouw kant’ 

‘Een huis kopen gaat veel verder dan een handtekening onder een koopcontract zetten. Het echte werk begint daarna pas, als je van je nieuwe huis een thuis gaat maken. Kleuren uitzoeken voor de muren, verbouwen, zelfs het ophangen van een naambordje: zo giet je karakter in een huis.

Toen mijn vrouw en ik vorig jaar een huis wilden kopen hebben we het daarover gehad met vrienden en familie. Hoe ging dat hele proces bij hen? Wisten zij nog iemand die ons zou kunnen helpen? Mijn broer en zijn vrouw vertelden ons over hun ervaring met Gerda. Daar klonk zoveel enthousiasme uit dat we besloten om haar eens op te bellen. Een goede ervaring van iemand dichtbij je is meer waard dan welke brochure dan ook, vinden wij. We kwamen erachter dat Gerda naast aankoopmakelaar ook verbouwmanager is. Iemand die ook na de aankoop nog aan de kant van de koper staat dus.

We vonden via een makelaar een huis dat bij ons paste, maar het was voor ons gevoel nog niet af. Onze garage moest een studeerkamer worden, de boel moest geïsoleerd worden, en zo waren er nog tal van andere kleine dingetjes. Alles bij elkaar een hoop werk dus, waarvan wij het belangrijk vonden dat het snel en gedegen gerealiseerd zou worden. Daarvoor hadden we iemand nodig die met een vakkundig oog over onze schouder mee zou kijken. Dat vonden wij in Gerda.

Tijdens de verbouwing regelde zij binnen haar uitgebreide netwerk allerlei zaken waar wij soms niet eens aan dachten. Gerda luisterde goed naar onze wensen, dacht actief mee en was ook steeds goed bereikbaar voor onze vragen. Heel prettig vonden we dat. Als ik samen moet vatten wat Gerda voor ons heeft gedaan is dat vooral ontzorgen. Los van wat Gerda voor ons en ons huis gedaan heeft, is ze heel prettig om mee samen te werken. En dat is ook belangrijk, want het gaat wel om je nieuwe huis. Dat plekje waar je je uiteindelijk thuis moet voelen. Dat vertrouw je niet zomaar aan iedereen toe.’