Een verbouwing met PrachtNova, hoe gaat dat in zijn werk?

Gerda Wiegers van PrachtNova kijkt eerst met u welke verbouwingsplannen er zijn. Vervolgens formeert zij in overleg met u een team van specialisten. De samenstelling van dat team is afhankelijk van het type verbouwing. Het kan bijvoorbeeld gaan om een bouwbegeleider, een interieurarchitect, een schilder of een engineeringsbedrijf voor installatiewerk, En afhankelijk van de plannen dragen we zorg voor een architect.
Die aanpak als team heeft belangrijke voordelen. Doordat direct bij aanvang van de verbouwing alle specialisten bij het project betrokken worden, zijn de werkzaamheden goed op elkaar afgestemd. De verbouwing verloopt vanaf het begin dus soepel en zo efficiënt mogelijk. En omdat we ook al een voorselectie van professionele aannemers hebben gemaakt, en bij meerdere van hen offertes kunnen opvragen, kunnen we u een goede prijs bieden en snel schakelen.

 

Gerda Wiegers is tijdens de verbouwing uw vaste aanspreekpunt. Zij coördineert het hele proces, onderhoudt het contact met de teamleden, stuurt bij, lost zonodig problemen op en houdt u op de hoogte van de voortgang. Natuurlijk kunt u altijd bij haar terecht met vragen, (extra) wensen en opmerkingen.
Het eindresultaat: een verbouwing die helemaal naar uw zin is uitgevoerd, binnen het budget en binnen de gestelde termijn. Want dat is wat we bedoelen met een zorgeloze verbouwing!

De aanpak van PrachtNova in het kort

  • Een team van specialisten garandeert kwaliteit en een efficiënte aanpak.
  • U heeft één aanspreekpunt. Helder en duidelijk.
  • Gestroomlijnde werkprocessen. Geen onverwachte extra kosten!